Ενεργή είναι πλέον ειδική ενότητα στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων, Elevate Greece που αφορά νέες θέσεις εργασίας σε Startups. Μάλιστα, ήδη έχουν προστεθεί οι πρώτες αγγελίες.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα παρακάτω, αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι πρώτες οκτώ θέσεις, στις εταιρείες Mist-io, Carge-p-c, Infiniti, Mantis Business Innovation, Syncbnb, και Convert Group. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους μέσω ειδικού συνδέσμου.

Υπενθυμίζεται ότι το Elevate Greece αποσκοπεί στην ενίσχυση, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων. Βασικός στόχος του είναι να προωθήσει τη μεταξύ τους δικτύωση, καθώς και την δυνατότητα ανάδειξής τους σε διεθνές επίπεδο. Στην πλατφόρμα θα καταγράφεται επίσης η πορεία τους στη βάση κρίσιμων δεικτών, καθιστώντας τις νεοφυείς επιχειρήσεις πόλο έλξης για επενδυτικούς αγγέλους και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επιχειρήσεις που πληρούν 2 βασικά χαρακτηριστικά: της καινοτομίας και της δυνατότητας κλιμάκωσης του εγχειρήματος και κρίνονται από αξιολογητές εγνωσμένου κύρους στους τομείς της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις μπορούν πέραν της δικτύωσης και της ανάδειξης τους, να απολαύσουν οφέλη και χορηγίες από τους Επίσημους Υποστηρικτές του Elevate Greece, και να συμμετάσχουν στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας.